History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
#14: Women's Career Network, Isabel Gustafsson Cantos
February 21, 2017 10:00 PM PST
itunes pic

I avsnitt 14 av Livet Deluxe träffar jag Isabel Gustafsson Cantos. Blivande jurist som varit med och startat organisationen Women's Career Network. Ett nätverk som vill inspirera och hjälpa kvinnor att göra karriär. Vi pratar också om att förbättra sin produktivitet, att prioritera rätt saker i vardagen, välgörenhetsarbete, jämställdhet, att inte ta sig själv på för stort allvar och givetvis blir det en hel del skoj också! In och lyssna med er

#13: Positiv Psykologi, Malin Rapp
February 07, 2017 09:00 PM PST
itunes pic

I avsnitt 13 av Livet Deluxe träffar jag Malin Rapp. Malin är idag en populär föreläsare inom positiv psykologi och kognitiv neurovetenskap. Med den senaste forskningen vill hon visa hur vi kan må bättre och leva ett lyckligare liv! Vi pratar också om hennes karriär inom extremsport, skadan som tvingade henne att sluta, ny forskning kring sociala medier, att hitta sin passion, livsval, boktips, livsglädje m.m. Ett minst sagt intressant och spännande avsnitt!

#12: Tjipp!, Bengt Alsterlind
January 17, 2017 10:00 PM PST
itunes pic

Vem minns inte barnprogrammet Hajk? I avsnitt 12 av Livet Deluxe möter vi Bengt Alsterlind, programledare & skådespelare från bland annat Hajk, Vi i Femman, Smala Sussie och Ack Värmland. Vi pratar om hälsningsfrasen "Tjipp", Hajk's kultstatus, uppväxt, slumpen som gjorde att Bengt började jobba med TV, livet på landet, skådespelarkarriär, kända anekdoter och mycket mer. Tjipp!

#11: Vi är Sociala Medier, 1337likes
January 03, 2017 09:00 PM PST
itunes pic

Tora Rydelius har med sitt populära instagramkonto 1337likes skapat mycket debatt kring sexism, feminism och levererat många träffsäkra medieanalyser. Vi pratar om anklagelserna kring TV4, manshat, vem är bäst/sämst på sociala medier, analyserar Tinder, värsta dejten, hör ett exklusivt klipp med Filip Hammar på fyllan och mycket mer!

#10: Förnyelsebar Energi, Viktor Börjesson,
November 29, 2016 09:00 PM PST
itunes pic

Vad sägs om ett batteri som aldrig laddar ur? Revibe Energy är ett relativt nystartat företag med omskakande möjligheter med Viktor Börjesson i spetsen! Som den entreprenör han är ställs han ständigt inför nya utmaningar, men hur tacklar han dessa? I detta avsnitt uppmärksammas förnyelsebar energi, public speaking, pitchtekniker, Berlin som teknikmecka och mycket mer!

#9: Virtual Reality, Faviana Vangelius
November 15, 2016 09:00 PM PST
itunes pic

Virtual reality, eye tracking och haptic suit! Den virtuella verkligheten är här! Hur ser vägen ut för vår framtid och vilken plats kommer Virtual Reality att få? Vad är möjligheterna, vad är begränsningarna? Avsnitt 9 bjuder på en dialog med Faviana Vangelius, VD och grundare till VR-studion SVRVIVE, och hennes syn på den alternativa verklighet vi har att se fram emot!

#8: Kommunicera Mode?, Sigrid Dalberg-Krajewski
October 25, 2016 04:57 PM PDT
itunes pic

I avsnitt 8 av Livet Deluxe gästas jag av Sigrid Dalberg-Krajewski, nordisk kommunikationschef på Zalando! Vi pratar om hur vardagen ser ut som kommunikationschef, att arbete i Berlin, hur man optimerar mingel och networkar bättre, hur hon som 15årig startade en av sveriges största modebloggar, vi har mode-quiz, pratar om framtidens klädhandel och mycket mer! Enjoy!

#7: Arbetet bakom megastjärnan Avicii, Marcus Lindgren
October 11, 2016 07:00 PM PDT
itunes pic

I avsnitt 7 av Livet Deluxe är jag på besök hos Marcus Lindgren, operativ chef på At Night Studios! At Night som framförallt är känt som Avicii's musikmanagement. Marcus berättar om hur han kom i kontakt med den då relativt okända producenten Avicii och tidigt blev ansvarig för att filma och dokumentera alla spelningar och festivaler. Vi pratar om Marcus turnéliv runt världen med Avicii, At Nights framväxt, festivalminnen, framtidens mediekommunikation, Symposium, hur man står ut som kommunikationsbyrå och mycket annat spännande!

#6: Rädslor och Utmaningar, Ångestpodden
September 27, 2016 06:00 PM PDT
itunes pic

I avsnitt 6 av Livet Deluxe gästas jag av Ida & Sofie som driver en av Sveriges största podcast, Ångestpodden! Ett härligt avsnitt där vi pratar om hur man hanterar ångest, kommande SVT-serie, hur man startar en framgångsrik podcast, att våga testa nya saker, egna erfarenheter av psykisk ohälsa och Ida & Sofie får äntligen chansen att utmana sina största rädslor! Det här vill ni inte missa, enjoy!

#5: Humor i Media, Daniel Hallberg
September 13, 2016 08:00 PM PDT
itunes pic

I avsnitt 5 av Livet Deluxe gästas jag av ingen mindre än Daniel Hallberg! Vi pratar om sketcher, humor, hur han gick från 400 till 40000 följare på instagram under bara några månader, reklam, kändisar och imitationer. Vi blir också lite mer seriösa och pratar mörker, självkritik och att våga ta plats. Ett riktigt härligt avsnitt, Enjoy!

Previous Page  |  Next Page